Kammerrådensvej 25, 1. tv., 2970 Hørsholm

LYS 3V’ER I FØRSTE PARKET TIL PARK OG SØ

Lige ud til Birkeparkens smukke sø ligger en charmerende lejlighed, som vi nu skal se nærmere på. Beliggenheden midt i det grønne Hørsholm får nok de fleste til at sukke dybt, for byen er en af de mere attraktive i det nordsjællandske, hvis man elsker naturen, mens selve lejligheden fremstår lys, lækker og med en ganske henrivende udsigt.

Placeret på førstesalen ligger den så, den 81 m2 store treværelses lejlighed, der åbner sine døre til en gennemgående lys indretning og et væld af klassiske kvaliteter. Lad os tage et kig på sagerne: først og fremmest er der den dejligt store stue, boligens lyspunkt, hvor store vinduespartier pryder hele den sydvestlige bagvæg - og her ligger søen lige på den anden side af ruderne, hvor man får det fineste kig til fuglelivet og årstidernes skiften. Dette syn nydes uden tvivl bedst fra en behagelig sofagruppe eller fra spisebordet, hvor hele selskabet kan betragte den idylliske scene i aftensolens skær.

Men det bliver kun bedre. En glasdør leder ud mod den overdækkede altan, endnu et sted med frit udsyn over Birkeparken, hvor man også kan trække ud og få lidt sol på næsen. Dertil kommer boligens to værelser, et veldisponeret køkken i blå nuancer med masser af opbevaringsplads, flisebadeværelse med separat brus ved udluftningsvinduet og en entré med indbygget skabsplads.

Lejligheden ligger som en del af en klassisk etageejendom fra 1949, hvor de integrerede altaner og store vinduespartier pryder facaderne, og hvor gadeplan tilbyder beboerne masser af gode parkeringsmuligheder. Men vigtigst af alt er selvfølgelig det grønne. Fællesarealerne grænser direkte op til parken, så man kan sidde ved havebordet og tilberede en lækker middag i stenovnen og dermed komme endnu tættere på naturen!

Hovedgaden og Hørsholm Midtpunkt løber samtidig lige i baghaven med byens bedste udvalg af butikker, spisesteder og kultur. Om man er til pizza og shopping eller sushi og en omgang træning, så får man det ikke bedre end her, hvor alle dagligdagens fornødenheder er samlet. Dem, der har en dagligdag i København, når hurtigt centrum med enten bil eller tog fra Rungsted, og er humøret til eventyr, er området spækket med skove, strande og skønne åndehuller.

Vel mødt på Kammerrådensvej 25!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.