Ordrupvej 148, st., 2920 Charlottenlund

SMUK OG LYS VILLALEJLIGHED PÅ PRIMA PLACERING

På nydelige Ordrupvej finder I denne gennemført flotte villalejlighed, der med herskabelige stænk, et absolut fantastisk lysindfald og spændende materialer er lige til at flytte ind i. I får her muligheden for at flytte ind i 164 velplacerede kvadratmeter i stueetagen. Planfordelingen åbner sig med en rummelig entré med gæstetoilet, et køkken-alrum med direkte udgang til nyanlagt træterrasse og til boligens private østvendte have. Fra køkken-alrum er der adgang til to stuer en suite med franske døre, tre værelser, hvoraf forældreafdelingen har eget badeværelse med brus. Til boligen hører sig flere kælderrum til eget brug samt hører der privat parkering til boligen.
Gennemgående byder hjemmet på smukke gulve og stukke, og de elegante linjer bliver understreget af hjemmets store vinduespartier, der slipper store mængder lys ind. Køkkenet er lækkert og indbydende, og med en flot bordplade får rummet kant. Her er god plads til et stort spisebord, og den åbne forbindelse til hjemmets opholdsarealer - det være sig ude som inde - skaber en vindende rumfornemmelse i hjemmets arealer. Med stuk, radiatorskjulere og brede vinduer er der ikke et øje tørt, og ej heller på værelserne skal I gå glip af lyse og indbydende rum. Badeværelset byder ligeledes på en flot og interessant flise, og med runde vinduer både her og på toilettet får I igen et hjem med kant. Den direkte udgang til terrassen og haven er endnu et charmerende træk ved hjemmet, som både appellerer til store som små.
Til boligen hører sig flere kælderrum til privat brug samt vaskerum med egen vaskemaskine og tørretumbler.
I placerer jer bare 200 meter fra smukke Bernstorffsparken, skoler, gymnasium og daginstitutioner kan alle nås på en helt kort cykeltur, og med Jægersborg Allé lige ved finder I både gode indkøbsmuligheder, butikker og smagfulde oplevelser med områdets gode caféoplevelser. I får både Ordrup og Charlottenlund Station godt en kilometer fra jer, og så finder I dejlige oplevelser i lettilgængelig afstand blandt andet med Skovshoved Havn samt blot en kort cykeltur til Dyrehaven - alt sammen samtidig blot med 20 minutter til København K.
Sandelig det bedste fra begge verdener. Skal I ud og mærke stemningen?

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.