Birkedamsvej 7, 3100 Hornbæk

Herskabelig palævilla ud til Hornbæk plantage som også kan købes som sommerbolig

Helårsbolig eller sommerhus i Plantagen.Unik og herskabelig palævilla ud til Hornbæk plantage. Nogle vil mene, at det er den smukkeste villa i Hornbæk Villaen rummer 503 herskabelige og historiske etagemeter. Den bevaringsværdige villa fra 1910 med spir og glaseret mansardtag ligger på en parklignende grund med nyetableret legeplads, og en lille privat sø hvorfra man kan nyde udsigten fra terrassen der er bygget ud til søen. Birkedammen, som villaen kaldes, er af nuværende ejer blevet totalt renoveret i de lækreste materialer med respekt for villaens historie og arkitektur, samt er der lavet store forbedringer udendørs.

Boligen indeholder:
Rummelig entré, stor lys stue hvorfra der er direkte adgang til spisestue, stort og charmerende landkøkken hvorfra der er direkte udgang til vestvendt sydlandsk inspireret aflukket terrasse. Fra stuen er der åben forbindelse til hyggelig udestue med udsigt til den smukke grund, og med udgang til villaens østvendte terrasse hvorfra sommerens grillmiddage vil finde sted. Yderligere indeholder stueetagen et stort og lyst kontor med indbygget vægreol, samt gæstetoilet. Det er muligt at åbne op til en etableret pejs i stuen, som på nuværende tidspunkt er gemt bag en væg. Fra stue er der åben adgang til boligens 1 sal via den smukke trappe belagt med sisal løber. Mellem stue og 1 sal er der udgang til en større altan. 1 salen indeholder vaskerum med indbygget vaskemaskine og tørretumbler, lang smuk fordelingsgang
med indbyggede skabe. Forældresoveværelse med fransk altan, to gode børneværelser, en drøm af et påklædningsværelse med indbyggede skabe og skuffer og med læderpuff med indbyggede skuffer til at hvile benene, gæstebadeværelse med brus og et meget imponerende og eksklusivt master bathroom med brus, badekar og to håndvaske.

2 salen indeholder stort åbent værelse som kan anvendes til yogastue/træningsrum, kontor eller teenage stue, og to hyggelige soveværelser. Kælderen på 170 m2 indeholder vaskerum, indbyggede skabe til overtøj, sauna, vinkælder, badeværelse og flere større disponible rum.

Birkedammen er ypperste klasse hele vejen igennem. Det er den perfekte bolig, eller sommerbolig, til den store familie som ønsker at bo i landligt luksus omgivet af natur og med få minutter til havet og til Hornbæk by.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.