Rørholmsgade 16, 1. th., 1352 København K

Attraktiv og højloftet lejlighed med altan i Kunstnergaden Rørholmsgade.

Lys og højt beliggende førstesalslejlighed i den charmerende Rørholmsgade, der med de mange gallerier på gaden har opbygget et ry som Kunstnergaden i Københvan K. Gallerierne ligger typisk i bygningernes høje kælderlejligheder, så boligerne i både stueplan og på første sal kommer ekstra op i højden, hvor solen har lettere ved at gøre sin magt gældende. Det er derfor en lys lejlighed med fire skønne rum plus badeværelse, køkken, entré og altan, som her udbydes. Lejligheden har højt til loftet med 2,65 meter mellem Dinesen-gulvene i fuld længde og stuklofterne, hvor der også er roset, så lysekronen kan få plads omkring sig, uanset om I vælger en i moderne eller klassisk stil. Tre af rummene har dannebrogsvinduer ud mod gaden. De to af rummene er stuer, som ligger en suite og det tredje et dejligt stort soveværelse med skabsvæg. Køkkenet modtager solens morgenstråler, så I kan sidde i den tophyggelige spisekrog ved vinduet og lade jer varme igennem om morgenen. Det fjerde værelse med altandør vender mod gården. Lejligheden er indflytningsklar og velegnet til både en familie med et eller to børn og som delebolig, hvor begge kan få to værelser og deles om badeværelse og køkken.

I har mulighed for at nyde udelivet på både jeres egen altan og i den grønne gård, der løber i hele karréens længde, så der er gode forhold for aktive børn og for at sidde ved et større bord med gæster, når I er flere end altanen kan rumme. Altanen er næsten fire meter lang og indbyder til at blive indrettet med udendørs loungemøbler og måske en grill til at skabe ekstra stemning til forårets og sommerens aftensmåltider. Man sidder forholdsvis ugeneret på altanen, da der ikke er vinduer i en del af bygningerne lige over for jeres altan. Og I er overdækket af overboens altan.

Beliggenheden er udover selve Rørholmsgades egen kunstneriske atmosfære misundelsesværdig af flere årsager. Den ene er, at Søerne ligger lige for enden af jeres gade. En anden er, at I tæt på de rekreative perler Østre Anlæg og Botanisk Have, så det er muligt at få grønne oplevelser integreret i hverdagen, uden det skal blive en udflugt. I har det liggende nede om hjørnet. Hvis I vil gå lidt længere, kan I købe ind i det kulinariske eldorado Torvehallerne, hvor der også er metro og S-tog. Der er naturligvis skoler i gåafstand, herunder privatskoler, plus mange andre af byens kulturinstitutioner, ligesom restauranter og gå-ud-stederne ligger i tilpas afstand, så I kan gå hjem, men dog ikke bor i partyzonen.

• Indflytningsklar
• Mulighed for delebolig
• Nær Søerne og Østre Anlæg

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.